Tips
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Tips

Vechtsnoer stimuleert de interesse van bewoners en bezoekers in de schoonheid, diversiteit, evenementen, musea en het cultuurlandschap van de Vechtstreek. Hier vindt u enkele tips om deze zelf te ontdekken en te beleven.

VVV Stichtse Vecht

UITagenda

De meest actuele UIT tips en activiteiten in deze regio vindt u op de site van VVV Stichtse Vecht en in de krant en op de site van VARnws. Ook van alle aangeslotenen van Vechtsnoer.

Beide websites hebben de mogelijkheid om zelf activiteiten te melden.

RHC Vecht en Venen

Webexposities

Op www.rhcvechtenvenen.nl zijn diverse interessante webexposities te zien over verschillende facetten van het onderwerp buitenplaatsen. Geniet van de enorme variatie van de collecties van aangeslotenen van Vechtsnoer die in het kader van het DeuxDouze project zijn gedigitaliseerd.

#EchtStichtseVecht

TV Programma’s

Om de vele facetten van het culturele leven en het cultuurlandschap in Stichtse Vecht te laten zien maken relatiebeheerder van het Cultuurfonds Stichtse Vecht Juliette Jonker en Cultuurmakelaar Marcel Blekendaal een serie korte tv-programma’s: #EchtStichtseVecht. Monumenten, vrijwilligers, fondsenwerving, samenwerking, een jaaragenda, wandel- en fietsroutes zijn enkele van de onderwerpen die aan bod komen. Uitzendingen op RTV Stichtse Vecht en via social media van november 2019 tot mei 2020.

Bekijk de afleveringen via rtvstichtsevecht

Zicht op de Vechtstreek

Gratis Route app

Download in uw Google Playstore of Itunes de gratis route App van Zicht op de Vechtstreek.
De routes voeren door het prachtige landschap van de Vechtstreek en langs alle aangeslotenen van Vechtsnoer. De tekst en routebeschrijving kunt u onderweg op uw smartphone volgen of thuis uitprinten. Veel fietsplezier!

Links

Slot Zuylen

www.slotzuylen.nl voor alle evenementen op het prachtige kasteelmuseum Slot Zuylen

Vechtstreekmuseum

www.vechtstreekmuseum.nl voor alle activiteiten in het Vechtstreekmuseum in Maarssen

Buitenplaats Doornburgh

www.buitenplaatsdoornburgh.nl voor alle tentoonstellingen en programma’s op Buitenplaats Doornburgh

Sterren van Vreeland

www.sterrenvanvreeland.nl voor wandelingen, lezingen, tentoonstellingen etc. in Vreeland

Museum Vredegoed

www.vredegoed.nl voor alle tentoonstellingen in museum Vredegoed

Fort Maarsseveen

www.fortmaarsseveen.nl voor alle activiteiten op deze broedplaats voor kunst en cultuur