Stichting
21752
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21752,bridge-core-2.0.3,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.1.3,select-theme-ver-7.2,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Stichting

De Stichting wordt vertegenwoordigd door een bestuur, dat vier keer per jaar bijeen komt.

Voorzitter: Jaap van ’t Hek
Secretaris: Jan Gijsen
Penningmeester: Gerard Vehmeyer
Leden: Steven de Clercq, Elfride Zeldenrust

Gerealiseerde en lopende projecten
De Kracht van
Stichtse Vecht

Op basis van het  Narratief dat Marinke Steenhuis ontwikkelde voor de Cultuurnota van Stichtse Vecht schreven Steven de Clercq en Juliette Jonker i.o.v. Vechtsnoer het boek ‘De Kracht van Stichtse Vecht, landschap en cultuurhistorie’. Eind maart 2018 is het eerste exemplaar gepresenteerd aan de burgemeester en de nieuwe gemeenteraad.

Zicht op de
Vechtstreek

Het project ‘Zicht op de Vechtstreek’ ontsluit dit prachtige gebied door diverse thematische fiets-, vaar- en wandelroutes routes die tevens langs de aangeslotenen van Vechtsnoer voeren. Ook is hier alle nuttige informatie te vinden inzake fiets- en bootverhuur en overnachten.
De routes zijn te vinden op www.zichtopdevechtstreek.nl te zien. Of download de gratis route-app!

Digitaliseringsproject
‘Op en rond de buitenplaats’

In dit project is van de aangesloten organisaties archiefmateriaal rond het onderwerp ‘Op en rond de buitenplaats’ gedigitaliseerd. Het resultaat wordt vertoond via acht webexposities op de website van het RHC: www.rhcvechtenvenen.nl en op de beeldbank van het RHC.

Sponsors

Stichting het Vechtsnoer wordt gesteund door: