Cultuurmakelaar
22305
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22305,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Vraag en aanbod Cultuurmakelaar

De functie van cultuurmakelaar in de gemeente Stichtse Vecht wordt vervuld door beeldend kunstenaar Marcel Blekendaal (ook bekend als de Polderwachter).

Eén van de taken van de cultuurmakelaar is om vraag en aanbod in de kunst, cultuur en het erfgoed bij elkaar te brengen. Heeft u een ruimte die gevuld moet worden of zoekt u juist ruimte? Zoekt u een artistieke invulling van uw programma of wil je nu eindelijk eens optreden voor publiek? Laat maar weten, de cultuurmakelaar probeert vraag en aanbod te koppelen!

De cultuurmakelaar houdt elke vrijdag van 10-16 uur spreekuur op Fort Maarsseveen. U bent van harte welkom!

De cultuurmakelaar is ondergebracht bij de stichting Vechtsnoer en heeft als opdracht verbindingen te leggen tussen de culturele organisaties onderling en tussen de levende kunsten en ons erfgoed.
Daarnaast organiseert hij bijeenkomsten, staat klaar met raad en daad bij culturele activiteiten en hij verzorgt (in samenwerking met de lokale media) de activiteitenagenda.

Contactgegevens:

Cultuurmakelaar Marcel Blekendaal

cultuurmakelaar at vecht.nl

06 15373226

Ode
Bijeenkomsten en de nieuwsbrief

Om het contact met het veld van de ‘levende kunsten’ te verstevigen organiseert de cultuurmakelaar in het voor- en najaar een bijeenkomst voor de kunst en cultuursector in Stichtse Vecht. Wilt u hier ook voor worden uitgenodigd? Laat dat dan even weten aan de cultuurmakelaar, dan komt u ook op de lijst.

Hier vindt u het verslag cultuurcafe maart 2023. Het volgende cultuurcafe is in het najaar in Loenen aan de Vecht (exacte lokatie is nog niet bekend).

Daarnaast verschijnt er met zekere regelmaat een nieuwsbrief van de cultuurmakelaar met tips, vragen, antwoorden en oproepjes. Ook hiervoor kunt u zich als geïnteresseerde opgeven. Dan bent u altijd op de hoogte van wat er speelt in de gemeente.

Nieuwsbrief cm Jan 23

Gluren
De cultuurmakelaar coördineert verschillende initiatieven in de gemeente, waaronder Gluren bij de buren.