Communicatie
21922
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21922,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.6,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Communicatie

Communicatiemogelijkheden evenementen Stichtse Vecht

Er gebeurt heel veel in Stichtse Vecht op het gebied van kunst en cultuur. Maar hoe communiceer je je evenement, hoe bereik je je publiek?

De mogelijkheden op een rijtje:

Gratis op digitale UITagenda’s
Aanmelden op VVVagenda:

Aanmelden op VVVagenda via www.vvvgooivecht.nl.

Aanmelden op de agenda’s van de lokale en regionale pers:
Adressen lokale en regionale pers

Stuur persberichten/uitnodigingen sturen altijd met foto in hoge resolutie

Social Media

Facebook:

  • Een Facebookevenement maken en dit laten delen.
  • Like Facebookpagina’s Vechtstreek en Cultuurfonds Stichtse Vecht, dan kan de beheerder via die groepen het evenement delen.

Instagram en Twitter: Plaats foto’s en tweets van de voortgang van het proces, b.v. repetities, decor bouwen etc. om publiek meer bij het evenement te betrekken.

Betaald

Op evenementenbord bij de ingangen van Breukelen en Maarssen. Kosten: 100,- per plank. Aanvragen via www.devriesreclame.nl

A0 Borden

Je kan jouw activiteit gratis op A0 borden langs de weg plaatsen. Hiervoor zijn voor niet commerciële culturele instellingen beperkte mogelijkheden.

 

In de gemeente Stichtse Vecht is een speciale serie borden die bedoeld is voor lokale niet-commerciële verenigingen en stichtingen. Het gaat om 9 borden verspreid over gehele gemeente, de campagneduur is maximaal 2 weken en de serie mag maximaal 3 x per jaar per vereniging of stichting worden geboekt.

Bij een boeking ontvangt Centercom de posters graag twee weken voor de start. Het is ook mogelijk om de posters daar te laten drukken, voor een serie van 9 borden heb je inclusief reserve 20 A0 posters nodig, de kosten hiervoor zijn € 208,99

 

Meer informatie via www.centercom.nl:  020 – 692 90 36.