Communicatie
21922
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21922,bridge-core-2.0.3,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.1.3,select-theme-ver-7.2,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.5.0,vc_responsive

Communicatie

Communicatiemogelijkheden evenementen Stichtse Vecht

Er gebeurt heel veel in Stichtse Vecht op het gebied van kunst en cultuur. Maar hoe communiceer je je evenement, hoe bereik je je publiek? Want als niemand weet wat er georganiseerd is, heeft alle inzet weinig zin gehad.

De mogelijkheden op een rijtje:

Gratis op digitale UITagenda’s
Aanmelden op VVVagenda:

Aanmelden op VVVagenda via www.vvvgooivecht.nl.

Aanmelden op de agenda’s van de lokale en regionale pers:
Adressen lokale en regionale pers

Stuur persberichten/uitnodigingen sturen altijd met foto in hoge resolutie

Social Media

Facebook:

  • Een Facebookevenement maken en dit laten delen.
  • Like Facebookpagina’s Vechtstreek en Cultuurfonds Stichtse Vecht, dan kan de beheerder via die groepen het evenement delen.

Instagram en Twitter: Plaats foto’s en tweets van de voortgang van het proces, b.v. repetities, decor bouwen etc. om publiek meer bij het evenement te betrekken.

Betaald

Op evenementenbord bij de ingangen van Breukelen en Maarssen. Kosten: 100,- per plank. Aanvragen via www.devriesreclame.nl

A0 Borden

Activiteit op A0 borden langs de weg plaatsen. Hiervoor zijn voor niet commerciële culturele instellingen beperkte mogelijkheden via www.centercom.nl:  020 – 692 90 36.